fredag 5 mars 2010

Gäddtävling


Fick lite information från Emil Domanders, piketanic

"Hej Fiskebroder
Här kommer lite info om, årets gäddfiskehändelse i södra norrland, Ljusnan Pike Race 2010. Vore tacksam om du kunde hjälpa oss med marknadsföringen så kanske vi kan få några fler team "utifrån" och höja statusen för tävlingen ytterligare några steg.
Förra året startade vi denna trollingcup som då hette Hälsinge Open. Fr.o.m. i år så heter cupen Ljusnan Pike Race och går av stapeln på tre sjöar kända för stor gädda och belägna i Ljusnans vattensystem, Orsjön/Kyrksjön 15/5, Varpen 3/7 och Marmen 2/10.
Förra årets cup, som var begränsad till max. 30 tävlande team, blev tre mycket uppskattade tävlingar så i år utökar vi till max. 40 båtar. Vill man ha en plats så är det hög tid att anmäla sig för det är redan 29 anmälda båtar.
Givetvis Catch & Release
Endast gädda
Endast trolling
Endast konstgjorda beten
Max. 4 spön/båt
Man räknar ihop längden på sina tre längsta gäddor/deltävling
För cupresultat räknar man ihop längden från sin två bästa tävlingar. Man kan, med andra ord, fiska dåligt på en deltävling och ända ligga bra till för cupseger.
Mycket fina priser till varje deltävling från våra sponsorer. Även pris till längsta gädda på varje deltävling. Det ska löna sig att lura de stora.
Penningpriser till 1:an, 2:an och 3:an på cupen.
Totalt prisvärde över 50000:-"

S-O Larsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar