måndag 14 december 2009

Trumman deltar i Mieko Cup 2010

Det är nu klart att Stefan "Trumman" Trumstedt från CWC kommer att delta i 2010 års upplaga av Mieko Cup. Han kommer även att berätta om sina erfarenheter inom trolling och trollingfiske under lördagens middag. Thomas Bergkvist och de andra eldsjälarna i Hälsingekrokens FK har gjort ett riktigt bra jobb med boendet. Samarbete med campingen ca 300 m från bryggorna innebär att alla deltagare kan bo i stugorna till riktigt bra priser. Tävlingen är inriktad på gädda, självklart C&R och går av stapeln 18-19 september på Orsjön och kyrksjön som vanligt. Håll utkik efer mer info på Hälsingekrokens hemsida www.hkfk.se och boka gärna in datumet redan nu.

S-O Larsson

3 kommentarer:

  1. Härligt att få lyssna på en riktigt trevlig stockholmare. Han är inte bara duktig på att prata, han är ju en riktig expert bakom gäddspöet också. ;-)
    Längtar redan. Lovar att komma bättre förberedd denna gång för att vara med och kämpa tillbaka titeln. ;-)

    SvaraRadera
  2. Ja, det blir riktigt kul. Trumman har nog en hel del intressant att dela med sig av. Ser fram emot att få se dig i toppen igen :-)

    S-O

    SvaraRadera
  3. Kul. En värdemätare för helsingeteamen. Ska höra med Stange i Team Örebroarna om dom har intresse av att testa våra sjöar.

    Håkan/Team Röd

    SvaraRadera