fredag 1 februari 2013

Nya produkter för fiske

Jag har förmånen att få testa nya produkter från leverantörer av sportfiskeprylar. Det är både spännande och utvecklande att återkoppla synpunkter och diskutera om något kan göras bättre och i så fall vad och hur man skall göra det bättre. Det är så bra produkter kommer fram på marknaden. Det blir ofta intressanta diskussioner med olika infallsvinklar, allt från färger som är effektiva till fisketekniker med olika produkter. Savage Gear är det varumärke som utvecklar mest nya produkter nu. Det är genomtänkta produkter som ofta testats och i vissa fall förändrats under 1-2 säsongers testfiske.

Inför säsongen 2013 kommer Savage Gear många nyheter från dem. En del av dessa finns att se på www.savagegear.se Surfa gärna in där och kolla på nyheter inför årets fiskesäsong.

Kan bara konstatera att jag har ett drömjobb :-)

Här är några av de nyheter Savage Gear släpper 2013.

 Här är Cutbait Herring tacklad med nya Big Fish Kevlar Stinger

Savage Gear och Mads Grosell släpper sällan en produkt som inte är genomtänkt. Här är kroken till Big Fish Kevlar Stinger. De små krokarna fästes enkelt i jiggkroppen. Självklart valde Savage Gear en enkelkrok för att underlätta C&R på framförallt hälleflundra. Återigen, allt är genomtänkt och testfiskat och då blir det bra produkter.

 Savage Gear Alien Eel V2 kommer i en stor modell, 40 cm och 220 gr. Det blir förmodligen många gäddfiskare som kommer att använda den i sin jakt på de riktigt stora gäddorna.

S-O Larsson
www.miekofishing.se



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar