söndag 19 juni 2011

Kanonfiske på Mieko Predator Shad

Fiskerapporter från kunder är alltid inspirerande att få. Här är det Emil Deak som haft riktigt bra gäddfiske med nya jiggen Mieko Predator Shad. Här är Emils rapport från fisket:

"Tjena!

Måste säga Mieko fishing har lyckats bra med utvecklandet av Predator shaden.

Vi började med trolling med vobbler och stannade på ett ställe med bra potential för gädda och vi fick mycket fina ekon med det gav bara två eller tre gäddor i mindre storlek men med bra kondition, På predatorn!. Vi fortsatte med trollingen till nästa ställe och drog en mindre gädda igen med god kondition den med. Vi åkte nu direkt till platsen där vi en gång varit tidigare med bra gäddfiske som vi fick avbryta för att det blev så dåligt väder. Medans cribba fösökte hitta nånstanns att ankra så kunde jga inte hålla mig för att kasta i predatorn och direkt fick jag ett oredentlingt hugg kastade igen och det nappade igen men tredje gången gilt satt den där och gav en grym fajt trodde det var en större fiske men den var kring 4-5 och fet som bara den. Cribba kastade och fick direkt han också en fin fet fisk. Cribba fiskade med lysen och jag den orange färgade .

Emil verkar vara nöjd med sina nya Mieko Predator Shad

Mieko Predator Shad är gäddgodis

Cribba med dagens största, tagen på Mieko Predator Shad Tiger/Lys

Vi fick säkert mellan 20 och 30 gäddor Med ett snitt på 3-5 kg mycket feta gäddor och otroligt starka . Cribba tog den fetaste med en längd på 105cm och en vikt på 9,44 kg!! snacka bra kondition. Jag tog bilder med Cribbas kamera på ryggen på gäddan men tryckte inte nog hårt på knappen så det vart ingen bild. Med predatorns oregelbundna gång och otroligt fladrande svans så kan inte gäddan motstå detta bete. Det går fiska fort sakta djup ja hur man vill. Dom höll bra för oss bara två tappade svansen av dom hungriga krokodilerna. Jag tror jerkarna kommer lämnas hemma nästa gång"


Emil Deak med fin gädda tagen på Mieko Predator Orange/guldglitter

Grattis till riktigt bra fiske!

S-O Larsson
www.miekofishing.se




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar